Sporazumi o suradnji

utorak, 22.11.2016. 12:48   Sporazumi o suradnji

Povoljniji programi obrazovanja u Pučkom otvorenom učilištu AMC Nova Gradiška

Temeljem Sporazuma o suradnji između Hrvatske obrtničke komore i Pučkog otvorenog učilišta AMC Nova Gradiška, za potrebe HOK-a i njegovih članova u projektu Zajedničke nabave osigurani su posebni uvjeti obrazovanja u njihovim programima. 

više...

petak, 18.11.2016. 15:52   Sporazumi o suradnji

Optima Telekom novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Hrvatska obrtnička komora i Optima Telekom sklopili su sporazum o suradnji u sklopu projekta Zajednička nabava HOK ZNA. Ova suradnja, članovima HOK-a, djelatnicima HOK-a te pravnim osobama unutar komorskog sustava HOK-a i njihovim djelatnicima, donosi posebne uvjete i pogodnosti u korištenju usluga Optima Telekoma.

više...

ponedjeljak, 14.11.2016. 17:09   Sporazumi o suradnji

Span omogućava članovima HOK-a povoljnije uvođenje digitalne tehnologije

Temeljem Sporazuma o poslovnoj suradnji između Hrvatske obrtničke komore i Span d.o.o., članovima HOK-a omogućene su pogodnosti kod uvođenja digitalne tehnologije.

više...

utorak, 08.11.2016. 10:27   Sporazumi o suradnji

Miam-Veri osigurava popust prilikom nabave Avast antivirusa

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore i tvrtke Miam-Veri za sve članove HOK-a osigurava se popust prilikom nabave Avast antivirusa – najpopularnijeg antivirusa na svijetu, instaliranog na 400 milijuna računala.

više...

utorak, 18.10.2016. 14:33   Sporazumi o suradnji

Euro Grant Konzalting – novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Hrvatska obrtnička komora i tvrtka Euro Grant Konzalting d.o.o. potpisale su Sporazum o međusobnim odnosima u okviru projekta Zajednička nabava - HOK ZNA.

više...

petak, 23.09.2016. 14:10   Sporazumi o suradnji

Iverpan – novi partner u projektu Zajednička nabava HOK ZNA

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore i tvrtke Iverpan d.o.o za potrebe HOK-a i njegovih članova u projektu Zajedničke nabave osiguravaju se posebni uvjeti nabave proizvoda iz prodajnog asortimana Iverpana.

više...

četvrtak, 14.07.2016. 12:41   Sporazumi o suradnji

Pametan rast za poslovno savjetovanje novi partner HOK-a

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i Pametan rast za poslovno savjetovanje (Exoro grupa) potpisali su Sporazum o suradnji, kojim se osigurava popust za članove HOK-a na području cijele Hrvatske. 

više...

ponedjeljak, 11.07.2016. 14:48   Sporazumi o suradnji

Auto kuća Kozina novi regionalni partner u projektu „Zajednička nabava – HOK ZNA“

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) i Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije (OKKZŽ) s Auto kućom Kozina d.o.o., članovima HOK-a osiguravaju se posebni uvjeti za nabavu novih osobnih i lako teretnih Opel vozila te njihovog servisiranja.

više...

petak, 08.07.2016. 14:51   Sporazumi o suradnji

Članovima HOK-a povoljnija pretplata na Večernji list i 24 sata

Temeljem Sporazuma o suradnji Hrvatske obrtničke komore (HOK) sa Večernjim listom i 24 sata, za članove HOK-a u projektu Zajednička nabava - HOK ZNA osigurani su posebni uvjeti nabave proizvoda iz njihovog prodajnog asortimana.

više...

petak, 08.07.2016. 14:02   Sporazumi o suradnji

Lux interijeri novi partner Hrvatske obrtničke komore

Temeljem Sporazuma o suradnji između Hrvatske obrtničke komore i Lux interijera, članovima HOK-a omogućena je kupovina profesionalne ugostiteljske opreme visokokvalitetnih i provjerenih svjetskih brendova po posebnim, povoljnijim uvjetima.

više...