Sporazumi o suradnji

srijeda, 21.02.2018. 9:16   Sporazumi o suradnji

Key Project d.o.o. – novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Key Project d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prijavu i provedbu fondova Europske unije te za izradu poslovnih planova i investicijskih studija za HBOR, HAMAG-BICRO i poslovne banke.

više...

srijeda, 07.02.2018. 10:49   Sporazumi o suradnji

EKONOMAT DOMENA - novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Novi partner u projektu HOK Zajednička nabava je tvrtka EKONOMAT DOMENA. Tvrtka svojom širokom ponudom koja broji više od 14.000 artikala uredskog i školskog materijala, nastoji zadovoljiti potrebe velikog broja kupaca te je među dosadašnjim klijentima prepoznata kao pouzdan partner s kojim se može izgraditi kvalitetan i dugotrajan poslovni odnos.

više...

ponedjeljak, 08.01.2018. 14:34   Sporazumi o suradnji

BOXES - novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Novi partner u projektu HOK Zajednička nabava je  tvrtka BOXES d.o.o. Tvrtka BOXES d.o.o. je s proizvodnjom ukrasnih vrećica i ukrasnih kutija krenula početkom 2013. godine. Ubrzo je proizvodni asortiman nadopunjen zastupničkim asortimanom ukrasnih vrpci, proizvodima za pakiranje poklona i cvijeća te home dekoracijama. Od 2016 godine u ponudi je i asortiman stakla, vaza i lanterni. 

više...

petak, 22.12.2017. 10:28   Sporazumi o suradnji

Server Mark d.o.o. - novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Server Mark d.o.o.  novi je partner u projektu HOK Zajednička nabava. Od osnutka 1994. godine, ta je tvrtka ekskluzivni uvoznik “DIGI” proizvoda za Hrvatsku.

više...

srijeda, 20.12.2017. 10:35   Sporazumi o suradnji

Novi partner u HOK Zajedničkoj nabavi - HP Produkcija

U sklopu HOK Zajedničke nabave, evotv pripremio je jedinstvene ponude u nadolazećim blagdanima samo za članove Hrvatske obrtničke komore.

više...

srijeda, 13.12.2017. 10:43   Sporazumi o suradnji

Najbolja ponuda paketa Optima Telekoma za članove HOK-a

Optima Telekom, partner u projektu HOK Zajednička nabava, svim članovima HOK- a nudi nove pakete na koje odobrava poseban popust.

više...

ponedjeljak, 24.07.2017. 13:46   Sporazumi o suradnji

CRODUX i HOK: povoljnija nabava naftnih derivata i plina

CRODUX nastavlja uspješnu suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom u projektu Zajednička nabava HOK ZNA, koja omogućava svim obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP).

više...

četvrtak, 13.07.2017. 14:55   Sporazumi o suradnji

Hrvatska obrtnička komora i Poliklinika Medikol potpisali sporazum o suradnji

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s Poliklinikom Medikol i Ustanovom za zdravstvenu skrb Medikol koji su 13. srpnja u Zagrebu potpisali predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak - Rajković  te ravnateljica Ustanove za zdravstvenu skrb Medikol Irijana Rajković, u projektu HOK Zajedničke nabave osiguravaju se posebni uvjeti za korištenje zdravstvenih usluga za članove HOK-a.

više...

petak, 26.05.2017. 12:02   Sporazumi o suradnji

Makromikro grupa novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Temeljem Sporazuma o suradnji Hrvatske obrtničke komore i Makromikro grupe u okviru projekta HOK Zajednička nabava, članovima HOK-a osigurane su pogodnosti za kupnju njihovih proizvoda.

više...

ponedjeljak, 22.05.2017. 15:13   Sporazumi o suradnji

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) sa Specijalnom bolnicom za oftalmologiju Svjetlostkoji su 22. svibnja u Zagrebu potpisali ovlaštenik predsjednika Hrvatske obrtničke komore Davor Pleško i poslovni direktor Klinike Svjetlost Boris Sruk, za potrebe HOK-a i njegovih članova u projektu Zajedničke nabave osiguravaju se posebni uvjeti za korištenje zdravstvenih usluga Specijalne bolnice za oftalmologiju Svjetlost.

više...