Sajmovi

hok_stand

Promidžba obrtnika kroz organizirani nastup na sajmovima provodi se putem zajedničkog nastup obrtnika ovisno o iskazanom interesu za pojedine sajmove od strane obrtnika, područnih obrtničkih komora te udruženja obrtnika.

Planom međunarodnih, regionalnih i lokalnih sajmova za sljedeću godinu, od strane Upravnog odbora HOK informiraju se obrtnici o planiranim sajmovima i uvjetima nastupa, pripremaju se promotivni materijali i informacije o proizvodima obrtnika - izlagača, organiziraju se popratne aktivnosti na sajmovima radi privlačenja interesa za stručnu poslovnu posjetu (konferencije, seminari, okrugli stolovi, poslovni razgovori) i za širi krug posjetitelja (putem prezentacija).

Ujedno osiguravamo dežurstvo na štandu u svrhu davanja kvalitetnih informacija za promociju obrtništva, obrtničkog načina poslovanja i osobito obrtničkih proizvoda.

Na pojedinim sajmovima organiziramo poslovne razgovore u svrhu povezivanja obrtnika, kao i u cilju neposrednih kontakata i razmjene iskustava, stjecanja novih poslovnih partnera i otvaranja mogućnosti izlaska na nova tržišta za obrtničke proizvode i usluge.

 

Kontakt 

Dražen Horvat

tel: 00385/1/48 06 650

fax: 00385/1/48 06 675

e-mail: drazen.horvat@hok.hr

Darko Prister

tel: 00385/1/48 06 639

fax: 00385/1/48 46 610

e-mail:  darko.prister@hok.hr

Uz organizirani nastup obrtnika na sajmovima, uz sam izložbeni štand, organiziramo i sudjelovanje u organiziranju pratećih sajamskih događanja kao što su konferencije, okrugli stolovi i forumi. Inozemni sajmovi i organizirani nastup obrtnika na njima, na zajedničkom štandu u organizaciji HOK koristimo se za dodatnu međunarodnu promociju hrvatskog obrtništva, te za daljnji razvoj suradnje s različitim inozemnim partnerskim organizacijama i institucijama u sklopu međunarodne suradnje.