U Dubrovniku održana proširena sjednica Ceha frizera i kozmetičara

utorak, 14.03.2017. 15:10

DUBROVNIK - U prostorijama Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije 13. ožujka je održana proširena sjednica Ceha frizera i kozmetičara OKDNŽ na kojoj je raspravljano o aktualnoj problematici u našoj županiji.

Osim uvijek aktualne problematike rada na crno, bilo je govora o načinu provođenja majstorskih ispita te pripreme frizera i kozmetičara za predstojeće važne stručne skupove.

Riječ je o 14. Međunarodnom frizerskom festivalu HAIRSTYLE NEWS koji će se 25. i 26.  ožujka 2017. održati u Zagrebu te najvećem obrtničkom skupu frizera i kozmetičara – Susretu frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore koji će se održati 28. i 29. travnja 2017. u Zagrebu, u okviru 2. Zagrebačkog obrtničkog sajma.

Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije s pripadajućim udruženjima obrtnika sufinancira zajednički odlazak frizera i kozmetičara na ove skupove. Riječi je bilo i o međunarodnom seminaru tvrtke Wella koji se krajem svibnja odvija u Radisson Blue Resortu kraj Dubrovnika.