Sjednica Skupštine našičkog udruženja

ponedjeljak, 12.06.2017. 14:59

NAŠICE - U Gradskoj vijećnici grada Našica održana je sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Našice.

Skupštinari su prihvatili odluku o verifikaciji mandata obrtnika Zorana Janeskog za novog člana skupštine i Upravnog odbora. Izvješće o radu u prošloj godini podnio je predsjednik udruženja Danijel Pintarić, naglasivši kako se u prošloj godini dosta radilo, provedene su sve zacrtane aktivnosti u skladu s financijskim mogućnostima, a do kraja godine očekuje realizaciju svih započetih projekata. Izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Dragoljub Siljanoski, a financijsko izvješće tajnica Tanja Katarinček.

Sva izvješća su jednoglasno i prihvaćena. Pozdravljajući nazočne, predsjednik Područne obrtničke komore Osječko-baranjske županije Darko Knežević čestitao je našičkom udruženju na uspješnom i dobrom radu. Naglasio je kako su aktivnosti u skladu s financijama, ali i to da je našičko udruženje među uspješnijim udruženjima u Hrvatskoj. Pozdravne riječi i čestitke našičanima uputili su i predsjednici ostalih udruženja s područja naše županije - Osijeka, Đakova, Donjeg Miholjca, Valpova i Baranje.