Podjela posnog obroka na Veliki petak

ponedjeljak, 10.04.2017. 11:47

POŽEGA - Obrtnici Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Udruženja obrtnika Požega, u suradnji s Gradom Požegom, Gradom Pleternicom i Požeško-slavonskom županijom, organiziraju podjelu posnog obroka u Požegi i Pleternici godine, na Veliki petak 14. travnja, s početkom u 11.00 sati.

Uz obrtnike, u podjeli posnog obroka sudjelovat će čelnici Grada Požege, Grada Pleternice  i Požeško-slavonske županije.

Za posni obrok, obrtnici će pripremiti Perkelt od soma sa širokim rezancima i Kajganu s srimušom (fritaju, omlet). Posni obrok je besplatan za sve sudionike.

Ovom humanitarnom akcijom obrtnici nastavljaju promociju Projekt „Riba Hrvatske – Jedi što vrijedi“.

Ujedno ovo će biti i promocija ugostiteljskih obrtničkih zanimanja, te posebno pozivamo učenike osmih razreda da posjete ovaj humanitarni projekt. Naime, učenici osmih razreda nalaze se pred izborom budućeg zanimanja i upisima u novu školsku godinu, te im se pruža prilika da se na licu mjesta uvjere u potrebne vještine ugostiteljskih zanimanja. Uz građane, ovim putem pozivamo i predstavnike javnih medija da posjete štand Obrtničke komore Požeško-slavonske županije koja u ovom projektu predstavlja svoje članove te da kušaju proizvode obrtnika.