Vijesti iz komora i udruženja

utorak, 25.04.2017. 14:11   Vijesti iz komora i udruženja

Udruženje obrtnika Split nastoji ukinuti nepotrebne obrasce u računovodstvu

SPLIT - Sjednica Odbora Sekcije za računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje Udruženja obrtnika Split, potaknuta peticijom koju potpisuje zainteresirana javnost čiji se sadržaj odnosi na ukidanje nepotrebnih obrazaca, održala je svoju sjednicu 27. ožujka. 

više...

utorak, 25.04.2017. 13:51   Vijesti iz komora i udruženja

Doručak s hrvatskih farmi u Virovitici

VIROVITICA - U svrhu promocije sustava označavanja domaćih proizvoda i podizanja svijesti o kvaliteti hrane proizvedene na hrvatskim poljoprivrednim gospodarstvima, Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska poljoprivredna agencija provode akciju pod nazivom „Doručak s hrvatskih farmi“. 

više...

utorak, 25.04.2017. 13:36   Vijesti iz komora i udruženja

Uz pomoć Udruženja obrtnika u Splitu održana prva radionica za simultane prevoditelje u Dalmaciji

SPLIT - U Splitu je 19. i 20. travnja održana prva radionica za konferencijske (simultane) prevoditelje u Dalmaciji.

više...

utorak, 25.04.2017. 11:14   Vijesti iz komora i udruženja

Udruženje o problemu splitske ribarnice

SPLIT - Ribari se na splitskom području suočavaju sa sve većim problemima, no jedan je gorući – problem splitske ribarnice. Budući da se problem nije dao riješiti uobičajenim, službenim putem, zbog važnosti situacije odlučili smo se obratiti medijima.

više...

petak, 21.04.2017. 12:48   Vijesti iz komora i udruženja

Donatorska večera „Groznica maturalne večeri“

ZAGREB - Udruženje obrtnika grada Zagreba već 14. godinu za redom organizira  Donatorsku večer „Groznica maturalne večeri“ čiji je prihod namijenjen djeci, štićenicima dječjih domova s područja Grada Zagreba bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

više...

petak, 21.04.2017. 10:31   Vijesti iz komora i udruženja

Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije

BJELOVAR - Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja pozvani su na Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije koji će se 26. travnja održati u Bjelovaru s početkom u 09.30 sati.

       

više...

četvrtak, 20.04.2017. 8:44   Vijesti iz komora i udruženja

Doručak s hrvatskih farmi u Sikirevcima

SLAVONSKI BROD - U organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije, u restoranu Vuković centar u Sikirevcima održana je promocija proizvoda sa hrvatskih farmi i domaće poljoprivredne proizvodnje, pod nazivom Doručak s hrvatskih farmi, a predstavio ju je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

više...

srijeda, 19.04.2017. 15:27   Vijesti iz komora i udruženja

Gastro okusi Istre

ROVINJ - U Rovinju se 20. travnja održavaju 11. "Gastro okusi Istre", promotivna i natjecateljska manifestacija, u organizaciji Obrtničke komore Istarske županije.

više...

srijeda, 19.04.2017. 15:11   Vijesti iz komora i udruženja

Održana redovna izvještajna Skupština Udruženja obrtnika Zadar

ZADAR - Godišnja izvještajna sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Zadar održana je 12. travnja u prostorijama Udruženja. 

više...

utorak, 18.04.2017. 12:47   Vijesti iz komora i udruženja

Tisuću porcija za Blagdanski posni požeški i pleternički ručak

POŽEGA - Već četvrtu godinu na Veliki petak Požežani su pozvani na posni ručak koji su im pripremili obrtnici Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Udruženja obrtnika Požega, u suradnji s Gradom Požegom i Požeško-slavonskom županijom.

više...