Pitajte nas

• Molimo unesite valjani OIB

Poštovani,

Radi kvalitetnije komunikacije s Vama i lakše dostupnosti informacija, pripremili smo Vam obrazac u koji molimo postavite Vaše pitanje i navedite Vaše podatke. Stručne službe Hrvatske obrtničke komore odgovorit će Vam u najbržem mogućem roku.

Tema: *
Pitanje: *
Naziv:
Vaše ime: *
Vaše prezime: *
Vaš OIB: *
Vaša adresa:
Županija:
Telefon:
Mobitel: *
* obavezna polja za popunu. Ako ste strani državljanin, molimo kontakt na mail. | * mandatory fields. For Non-Croatian speakers, please contact us by mail.

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA
Sve vaše osobne podatke koje Hrvatska obrtnička komora prikupi putem Internet stranice na kojoj se nalazi ova Izjava i korišenjem drugih oblika elektronske komunikacije koji sadrže/upućuju na ovu Izjavu prikupljaju se, obrađuju i čuvaju u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, kao i važećim propisima Republike Hrvatske o zaštiti osobnih podataka. Prikupljanjem ili korištenjem ove Internet stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete ovom Izjavom o zaštiti osobnih podataka.