Hyundai Hrvatska d.o.o. novi partner u projektu „Zajednička nabava – HOK ZNA“

petak, 16.12.2016. 8:28

Temeljem Sporazuma o međusobnim odnosima između Hrvatske obrtničke komore (HOK) i tvrtke Hyundai Hrvatska d.o.o., koji su 15. prosinca u Zagrebu potpisali predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o. Lovre Živković i članica Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o. Diana Sorić Hictaler, osiguravaju se posebni uvjeti nabave Hyundai automobila, rezervnih dijelova  i servisiranja Hyundai vozila za članove HOK-a.

„Hrvatska obrtnička komora putem projekta Zajednička nabava - HOK ZNA nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima potpišemo sporazume o suradnji. Drago nam je da će naš novi partner biti Hyundai. Nadam se da će naši članovi iskoristiti uštede koje ovaj sporazum omogućuje prilikom nabave automobila, rezervnih dijelova ili servisa Hyundai vozila i tim uštedama stvoriti nove mogućnosti u svom poslovanju. Izuzetno me raduje što se sporazum primjenjuje na cijelom teritoriju Republike Hrvatske kako bi svi naši članovi mogli imati koristi.“, istaknuo je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

IMG_7445

„Kao generalnom distributeru za Hyundai za hrvatsko tržište, zadovoljstvo nam je da kroz suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom, odnosno kroz posebne uvjete za nabavku Hyundai automobila, rezervnih dijelova i servisiranja Hyundai vozila, možemo podržati napore komore za stvaranjem povoljnijih uvjeta poslovanja za sve njene članove. Hyundai uvijek nudi puno svojim korisnicima što se tiče razine opreme, funkcionalnosti, sigurnosti, pouzdanosti i kvalitete svojih automobila. Smatram da su upravo te kvalitete jedan od razloga što smo pri samome vrhu prodaje vozila za osobno korištenje, pošto vjerujem da su hrvatski građani prepoznali jedinstvenost naše kvalitete i prepoznatljiv dizajna Hyundai vozila što nas razlikuje od konkurencije. Uz jedinstveni jamstveni paket na tržištu, 5 godina Hyundai trostrukog jamstva bez ograničenja kilometraže, vjerujemo da je Hyundai odličan i racionalan izbor kako za privatni tako i za automobil za potrebe poslovanja. Zato vjerujemo da Hyundai može biti kvalitetan i pouzdan partner obrtnicima u Hrvatskoj“, izjavio je Predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o. Lovre Živković.

Novi projekt Hrvatske obrtničke komore Zajednička nabava  nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora potpiše sporazume o suradnji. Namjera je u projekt HOK ZNA uključiti partnere iz raznih gospodarskih sektora, bitne članstvu HOK-a u svakodnevnom poslovanju.

Ovlaštena servisna mreža Hyundai

U Republici Hrvatskoj