Hrvatska obrtnička komora i Poliklinika Medikol potpisali sporazum o suradnji

četvrtak, 13.07.2017. 14:55

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s Poliklinikom Medikol i Ustanovom za zdravstvenu skrb Medikol koji su 13. srpnja u Zagrebu potpisali predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak - Rajković  te ravnateljica Ustanove za zdravstvenu skrb Medikol Irijana Rajković, u projektu HOK Zajedničke nabave osiguravaju se posebni uvjeti za korištenje zdravstvenih usluga za članove HOK-a.

Članovima Hrvatske obrtničke komore  kao i svim djelatnicima jedinstvenog komorskog sustava, Poliklinika Medikol, Ustanova za zdravstvenu skrb Medikol, Centar za estetsku medicinu i Centar za liječenje prekomjerne tjelesne težine, omogućit će popuste na pakete usluga, radiološku dijagnostiku, specijalističke preglede, preventivne sistematske preglede itd.

IMG_7923

„Projektom Zajedničke nabave Hrvatska obrtnička komora nastoji osigurati dodatnu vrijednost za svoje članove. Potpisivanje sporazuma s Poliklinikom Medikol odnosno pogodnosti koje smo ovim sporazumom dogovorili, omogućit će našim članovima lakši pristup kvalitetnoj zdravstvenoj usluzi.“, rekao je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

IMG_7926

„Zadovoljstvo mi je što će i Poliklinika Medikol sa svojim zdravstvenim uslugama imati priliku dati doprinos u projektu HOK Zajednička nabava kroz osiguravanje pogodnosti za članove Hrvatske obrtničke komore diljem Hrvatske, kako u Zagrebu tako i u Čakovcu, Osijeku, Splitu i Rijeci. Vjerujemo da će vaši članovi biti zadovoljni paketima i popustima koje smo za njih pripremili.“, izjavila je ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak-Rajković.