Dođite na radionicu o gastro i eno turističkom proizvodu u Splitu

četvrtak, 18.05.2017. 8:47

Pozivamo vas na edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda u Hotelu Park u Splitu, koja će se održati 6. lipnja. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.

Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prije svega chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.

Lionel Levy

Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri: Lionel Levy, Marco Stabile te ostali.

Broj mjesta je ograničen, odnosno možemo primiti najviše 100 sudionika s područja Dalmacije (od Zadra do Dubrovnika). Prijave ćemo zaprimati do popunjavanja mjesta. U lipnju ćemo održati i radionicu u Opatiji, a na jesen planiramo održati dvije radionice za kontinentalni dio Hrvatske.

Za ovaj termin „prednost“ dajemo ugostiteljima s područja županija od Zadra do Dubrovnika, što nije uvjet ako netko iz drugih dijelova RH namjerava sudjelovati baš na ovoj radionici.

Program radionice:

Split 06.06.2017, hotel „Park“

09:30-10:15

„Glava u zvjezdicama“ Chef Lionel Levy, 1 Michelin *, Hotel Dieu Intercontinental, Marseille, Francuska

 

10:15-11:00

„Slastičarstvo u restoranima s Michelinovim zvjezdicama“ Chef slastičar Yoan Dessarzin, Hotel Dieu Intercontinental, Marseille, Francuska

 

11:00-11:30

„Komunikacija, marketing, odnosi s gostima…savršena formula za uspjeh“ Gabriel Vasquez

 

11:30-12:00

Pauza za kavu

 

12:00-12:45

„Jedno jelo-jedno zašto“ Chef Marco Stabile, 1 Michelin *, Ristorante Ora di aria, Firenze, Italija

 

12:45-14:00

„Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“Mira Šemić, WSET sommelier, Ljubljana, Slovenija

 

  „Sljubljivanje hrane i vina/hrvatske autohtone sorte“, Mario Meštrović, sommelier, A.S.I.diploma-GOLD certificate

Način prijave: 

Marco

Budući da je ograničen broj mjesta, način prijave biti će po principu što ranije prijave, odnosno do popunjavanja mjesta.

Prijavu je potrebno poslati na e-mail cehovi@hok.hr s Vašim imenom i prezimenom, radnim mjestom/funkcijom, nazivom ugostiteljskog objekta, e-mail adresom te web stranicom ako postoji.

U slučaju dodatnih pitanja molimo kontaktirati Krešimir Tomić, tel 4806 631, cehovi@hok.hr ili kresimir.tomic@hok.hr