Dođite na radionicu o gastro i eno turističkom proizvodu u Splitu

ponedjeljak, 29.05.2017. 8:47

Pozivamo vas na edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda u Hotelu Park u Splitu, koja će se održati 6. lipnja. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.

Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prije svega chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.

Lionel Levy

Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri: Lionel Levy, Marco Stabile te ostali.

Broj mjesta je ograničen, odnosno možemo primiti najviše 100 sudionika s područja Dalmacije (od Zadra do Dubrovnika). Prijave ćemo zaprimati do popunjavanja mjesta. U lipnju ćemo održati i radionicu u Opatiji, a na jesen planiramo održati dvije radionice za kontinentalni dio Hrvatske.

Za ovaj termin „prednost“ dajemo ugostiteljima s područja županija od Zadra do Dubrovnika, što nije uvjet ako netko iz drugih dijelova RH namjerava sudjelovati baš na ovoj radionici.

Program radionice:

Split 06.06.2017, hotel „Park“

09:30-10:15

„Glava u zvjezdicama“ Chef Lionel Levy, 1 Michelin *, Hotel Dieu Intercontinental, Marseille, Francuska

 

10:15-11:00

„Slastičarstvo u restoranima s Michelinovim zvjezdicama“ Chef slastičar Yoan Dessarzin, Hotel Dieu Intercontinental, Marseille, Francuska

 

11:00-11:30

„Komunikacija, marketing, odnosi s gostima…savršena formula za uspjeh“ Gabriel Vasquez

 

11:30-12:00

Pauza za kavu

 

12:00-12:45

„Jedno jelo-jedno zašto“ Chef Marco Stabile, 1 Michelin *, Ristorante Ora di aria, Firenze, Italija

 

12:45-14:00

„Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“Mira Šemić, WSET sommelier, Ljubljana, Slovenija

 

  „Sljubljivanje hrane i vina/hrvatske autohtone sorte“, Mario Meštrović, sommelier, A.S.I.diploma-GOLD certificate

Način prijave: 

Marco

Budući da je ograničen broj mjesta, način prijave bit će po principu što ranije prijave, odnosno do popunjavanja mjesta. Krajnji rok za prijavu je 1. lipnja. 

Prijavu je potrebno poslati na e-mail cehovi@hok.hr s Vašim imenom i prezimenom, radnim mjestom/funkcijom, nazivom ugostiteljskog objekta, e-mail adresom te web stranicom ako postoji.

U slučaju dodatnih pitanja molimo kontaktirati Krešimir Tomić, tel 4806 631, cehovi@hok.hr ili kresimir.tomic@hok.hr