Dođite na Susret frizera i kozmetičara i Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a!

petak, 21.04.2017. 11:42

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na Susretu frizera i kozmetičara HOK-a i Otvorenom prvenstvu frizera i kozmetičara HOK-a, u petak, 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 8).

Sudionici će kroz rad natjecatelja na Otvorenom prvenstvu, kao i sudjelovanjem na edukativnom seminaru  imati priliku upoznati se sa novim trendovima u tehnici i načinu rada, te razmijeniti nova iskustva i ideje sa svojim kolegama iz cijele RH i regije. Ujedno, na panelu o budućnosti obrazovanja za osobne usluge sudionici će dobiti informacije kakvo nam je strukovno obrazovanje potrebno da bi zadovoljilo zahtjeve tržišta rada i da bi mladi usvojili sva nužna znanja i vještine.

Program događanja:

• od 09:00 registracija natjecatelja na info pultu
  • 10:00 svečano otvorenje
  • 10:15 do 12:00 panel na temu „Budućnost obrazovanja za osobne usluge“
  • 12:30 – 17:00 Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a
  • 17:30-19:00 COLOR & CUT BUZZ seminar powered by Schwarzkopf professional
  • 20:00 Donatorska večera „Groznica maturalne večeri“ - Kristalna dvorana Gastro Globus. Tijekom večere bit će održano i svečano proglašenje pobjednika Otvorenog prvenstva.

Za događanja koja su organizirana na Zagrebačkom velesajmu 28. travnja nije potrebna prijevremena najava, osim za donatorsku večeru, tijekom koje će se održati proglašenje pobjednika. Rezervaciju i prodaju karata vodi Udruženje obrtnika grada Zagreba (tel: 01 48 77 888; e-mail: uo.zagreb@hok.hr ; info@obrtnici-zagreb.hr . Udruženje obrtnika grada Zagreba već 14. godinu za redom organizira Donatorsku večeru „Groznica maturalne večeri“čiji je prihod namijenjen djeci, štićenicima dječjih domova s područja Grada Zagreba bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Pravo sudjelovanja na Otvorenom prvenstvu Hrvatske, edukativnom seminaru „COLOR & CUT BUZZ seminar powered by Schwarzkopf professional“ te na panelu na temu „Budućnost obrazovanja za osobne usluge“ imaju svi zainteresirani.

Detaljniji program seminara:

• COLOR & CUT BUZZ seminar
  • 17:30 UVOD + MOOD VIDEO
  • 17:40 Dapling tehnika bojanja (blond) / Caramel Glow tehnika bojanja (blond)
  • 18:10 Tehnika šišanja Beat Icon / Tehnika bojanja Opulent (bakrene)
  • 18:35 Tehnika šišanja Opulent / Tehnika stiliziranja Opulent
  • 18:50 Prezentacija svih modela
  • 19:00 FINAL DEFILE svih modela

Panel diskusija na temu „Budućnost obrazovanja za osobne usluge“

Panel će biti interaktivnog tipa s voditeljem i mogućnošću postavljanja pitanja. U panelu će sudjelovati predstavnici Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Agencije za strukovno obrazovanje, struke i Hrvatske obrtničke komore.

Kao predstavnici HOK-a, na panelu će sudjelovati Ivica Zanetti, predsjednik Ceha frizera i kozmetičara HOK-a i mr.sc. Mirela Lekić šefica Odjela za obrazovanje i razvoj ljudskih potencijala i zamjenica glavne tajnice te predstavnica kozmetičara.

Za sva pitanja i sugestije stojimo Vam na raspolaganju.

Pozivamo vas da pratite objavu novih detalja na www.hok.hr te također preko Facebook stranice Hrvatske obrtničke komore.

Za sve dodatne upite molimo obratiti se na :

Kontakt: Krešimir Tomić

Adresa: Hrvatska obrtnička komora, p.p. 166, 10 002 Zagreb

Telefon : 01 / 4806 631 / Faks : 01 / 4846 610 / e-mail : cehovi@hok.hr

Program događanja u privitku:

Program_dogadanja   (pdf, 336,86 kB)